Euro-fieber 4.

2008.06.10. 18:00

    Áléáléálééé! Totál-telibe találtam a román-franciát, ennek ellensúlyozása képen a digók porrá aláztatását abszolút nem láttam előre.
    Mai ínyencfalat: Spanyolország-Oroszország. A spanyolok meg vannak verve egy hülye szövetségi kapitánnyal, plusz nagy tornákon tök gyengék, szemben az UEFA-győztes orosz titánokkal (a keretben öt ilyen van), akikhez bónuszként egy atomjó szöv.kap. társul. Na, ebből következtetem én, hogy az EB legjobb meccse jön, Spanyolország-Oroszország: 2-3.
    Az esti meccset azoknak ajánlom, akik nem szeretik a focit.
Vagyis a játék alapelemét, a gólt. Résztvevők: Görögország-Svédország. Kell ennél többet mondanom? Nem. Lesz pankráció, svédtorna, aminek a végeredménye egy egy gólos győzelem, méghozzá a vikingeknek. Akik majd pont akkor rúgják a gólt, amikor a görögök nagyon nyomnak, így: Görögország-Svédország: 0-1.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr4513401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása