Euro-fieber 2.

2008.06.08. 18:35

    Tovább folyik a tipp-folyam, sosem látott post-áradattal jelentkezem! Tegnap 50%-os sikerrel nyomtam, ami még engem is meglepett. Nosza, ma is bezsírozom a varázsgömböt, lássuk, ki nyer ma.
    Az első meccs (ami már most is megy, 1-0-ra mennek a horvátok) Ausztria-Horvátország. A házigazdák egy komplett Ká-európai menekülttábort szedtek össze EB-keret gyanánt, van albán, bosnyák, horvát, magyar gyerek is a fedélzeten. A horvátokat a VB-hős Rokker Zsolti vezeti, aki nem Elvis Brajkovic, hanem Slaven Bilic. A selejtezőkön az angolokat oktatták, ez sokat ígér, bár a horror-lábtöréses brazil-horvát Eduardo nem lesz itt az EB-n. Ennek ellenére az első akadályt simán veszik, a házigazdák porrá égnek a nyitányon: Ausztria-Horvátország: 0-3.
   
Este jön a blitzkrieg: Németország-Lengyelország. Persze a német keretben is van két három "kiskacsa", aki az anyjához készülhetne Lengyelországba (feltéve, ha még ott élne a drága mama). A lengyelekről semmit sem tudok mondani, csak azt, hogy nekik is van természetesen braziljuk. Lehet, hogy ez lesz a trend, mint futsalban, mindenki honosít egy rakás brazilt meg argentint. Na, szóval: óriási küzdés, szar meccs: Németország-Lengyelország: 1-0. Az az egy is a végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr39509973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása