Euro-fieber

2008.06.07. 18:41

Dr. Wilbur Swain: mascot2008
    Achtung, Fußballgefahr! :) Elkezdődött, sőt, ezekben a percekben is zajlik a 2008-as Európa Bajnokság. Beharangozót írni több okból is hülyeség lenne, ezért ezzel nem is fárasztom a kedves idetévedőt.
    Szóval, szerény reményem, hogy nem az antifoci bunkerkirály görögök nyernek megint, hanem valamelyik játszósabb csapat - tökmindegy kik, csak ne a görögök.
    Nos, az az ötletem támadt, hogy minden meccsnap előtt írok egy kis tippelést, és ennek alapján aki akar fogadni, annak roppant könnyű dolga lesz: csak megteszi az ellenkezőjét, és rendkívül nagy esélye lesz a győzelemre. :)
    Tehát, a mai menü: Svájc-Csehország. A Dribliző Bankárok papíron esélytelenebbek a csehekkel szemben, ennek ellenére én úgy gondolom, hogy mégis a svejciek nyernek. Alapvetően egy internacionális csapatról van szó, van svájci csoki is, Fernandes Gelson személyében. Na, ennek ellenére - vagy éppen ezért - a házigazda behúzza a győzelmet a parádézó Cech dacára. Nincs Rosicky sem, szóval Svájc-Csehország: 1-0.
   
A mai másik meccs Portugália-Törökország. A legutóbbi EB nagy vesztesei, a szegény, otthon szénné égő portugálok vs. vehemens törökök. Alapjáraton azt gondolhatnánk, hogy a BL-győztes Cé Ronaldo vezetésével a luzitánok szétlézerezik a türköket, ám én mégis vehemens ellenállásra számítok a janicsárok részéről. Persze azért győz a torna későbbi győztese, de Portugália-Törökország nem 5-0, csak 2-1.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr35508558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása