Még nincs kép

2008.05.31. 10:42

    Persze, a beígért képek még késnek, addig be kell érni egy mosógéppel, ezzel, ni:
Dr. Wilbur Swain: AWE 6516    Ő a legújabb zsákmányunk, gyönyörű, csudaszép, és már mostunk is vele. :) Mondjuk majd' belehaltam, mire felcipeltük, k.ra meg is vágtam az ujjam az aljával, de benn van, szerencsére.
    Tulajdonképpen majdnem kész a lakás, már csak szőnyegeket kell szereznünk, mert így még kissé kopár a szoba, ha be van csukva az ágy. Közben egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy vennem kell kalapácsot meg csavarhúzó-készletet, ez a nem gyenge... Sosem gondoltam volna, hogy ilyen eszközökkel kell majd egyszer operálnom. :)
    Egyébként halálosan semmi sem történik a suliban, annyira, de annyira évvége hangulat van... Nagy punnyadás, a gyerekek életkedve a nullához közelít. A félévkor beígért "legtöbbet javító kölköt elviszem kajálni"-felajánlásom sem motiválta őket, mindenki örül, ha megvan a kettese.
    Közben a koli felett (pletykaszinten) azért gyülekezik egy pár sötét felleg, amiből ha kicsap az istennyila, az tutira engem talál picsán...
   

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr7496154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása