Nem jók a pogramok...

2008.05.17. 11:04

Dr. Wilbur Swain: nodvd    Oláh Ginoval ellentétben szerintem nem jók a pogramok, bár az igaz, hogy sok a köcsög...
    Azaz Csongrád városában megint olyan van (illetve nincs), ami egyedülálló: nincs videotéka. Nem is a VHS-kazetták hiányoznak, persze, hanem a dvd, mindegy is, attól még videotékának hívtuk, amíg volt.
    Merthogy volt. Ebben is különböztünk egy falutól például, hogy volt honnan kölcsönözni valami filmet (kurvadrágán, persze), ha egy kellemes estét akartunk otthon tölteni. Néznék én tévét, ha lenne benne értelmes műsor, de hát ugye ez szinte elképzelhetetlen...
    De vissza a tékához: nyilván a netkorban, amikor minden 12 éves kölök egy délután alatt le tud tölteni egy filmet divX-ben, akkor nem éri meg hatszáz forintért filmet kölcsönözni. De mi van, ha kivételesen becsületes állampolgár akarok lenni? Kölcsönöznék! Nem letöltenék, nem a Józsitól venném egy ezresér'... Ez a közeg nem pártolja az egyenes utat.
    És ha már a filmeknél tartunk: igazán mozi sincs. Nekem az nem filmszínház, ami kocsma is egyben, és félrészeg tinik között kell lavírozni, ha moziban akarok filmet nézni. Szóval nem könnyű filmhez jutni kisvárosunkban, az biztos...
Miért zártál be, Pali?! o_O

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr7473664

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ccnp boot camp uk 2019.01.26. 15:52:12

Pokoli lövegtorony - Közveszélyes Munkakerülő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása