Just for fun

2008.05.15. 10:36

    Nos, kérem, ez itt a világ legjobb focis reklámja. Őrjítő időhiányomnál fogva újfent egy hete nem írtam semmit, és ahogy a dolgok állnak, ezentúl nagyjából így lesz, hacsak téma nem adódik, vagy esetleg gyakrabban nem jutok háborítatlanul internethez.
    Szóval vissza a focira: imádom. Ezt nem a klasszikus focibuziság képében kell elképzelni, tehát nem nézem non-stop a Sport1-et, meg nem mezben alszok, estébé... Csendes őrült vagyok inkább. Olyannyira, hogy inkább csak játszom a focit, nézni szinte alig, akkor is (horribile dictu) magyar focit. Kedvenc csapatom a Barca, ennek ellenére se a BL-meccseit, se a Real elleni el clásicót nem néztem meg. Igazi socio, mi? :)
    Röviden ennyit, ezt is csak azért, hogy ne szimplán egy videot toljak be ide. Ez a klip viszont... Nyilván ezernyi focireklám lesz még, ez viszont nekem akkor is a "best football ad ever", mert annyira személyes, profi és van mondanivalója: eddz keményen, és jobb leszel!
    Hát akkor íme: Nike: Take it to the next level

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr85469914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása