Escenas del capitulo anterior

2008.05.05. 10:45

Dr. Wilbur Swain: futi
    Nos, kedves barátaim, nos - annyira, de annyira nem fértem internetközelbe, hogy csak na, pedig írnivaló az akadt volna bőven.
    Voltunk például házibuliban Szegeden, utána hajnalig roptuk Ludmillára a Jatéban, tökjóvolt.
    Röviden, de nagyon röviden a házibuliról... Jáááj. Én alapvetően szeretném ezt a sportot, meg Csilláéknál/Anitáéknál szoktunk is bulizgatni szolidan(...) Hát, ez nem olyan volt, nagyon nem.
    Tessenek elképzelni egy teljesen besavanyodott, sör/bor-szürcsölő, harminc+ -nak kinéző, valójában még csak huszonéves bölcsésztársaságot. Jó eséllyel nekem volt a legkisebb szám a személyimben a "születési dátum" mellett, de hogy nem én néztem ki a legöregebbnek, az kurvaélet... Váhh, na mindegy. Az mondjuk ennek tükrében még érdekesebb, hogy a házigazda halálosan jó fej volt, marhára nem illett ebbe a társaságba. A hatalmas bulizásról később ügyesen megléptünk, és irány a Jate (lásd az ábrát).
    A Brains-koncertre még odaértünk (mér'nem Brians a nevük?! Brájensz: sokkal jobb, mint a Bréjnsz), nem igazán tudnám megmondani, hogy mit játszanak, de a koncerten baromi sok raszta volt, bár azoknál sem lehet tudni. Utánna jött Ludmilla kisasszony, mi meg élveztük az estét, aminek a megkoronázásaképen összefutottam Kertész Doktorral és Szabó Máté kollégámmal, akiket ezer éve nem láttam. Öröm, bódottá. :D Dr. Wilbur Swain: 100 0992Ez egy roppant régi kép, mondjuk ez rá is van írva. :)
    Itthon meg egy új bejegyzést követelő (de nem kapó) esemény történt! Valami baromállat tegnap este felgyújtotta a házunk melletti konténert, persze a fényképezőgépem meg nem volt feltöltve, ezért most nincsenek megrázó erejű dokumentumok csatolva. Alapvetően békés hely lenne ez a Csongrád, de amikor szerenád éjjelén feltörnek egy boltot, egyébként meg kukát gyújtogatnak, akkor elgondolkodik az embör, hogy mi a jóistent is csinálnak ezalatt a közbiztonságért felelős állami alkalmazottak. Ez volt a "puffogok, mint egy nyugger"-című rovatunk.
    Egyébként bombameglepetéssel készülünk az eljövendő szép napokban, csak legyen időm megírni. Kíváncsiságtól kitágult pupillákat kívánok mindenkinek, Isten áldása kísérje bátortalan ujjacskáitok tétova suhanását az Élet nagy klaviatúráján.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr74454547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása