Man at work

2007.12.03. 10:57

Dr. Wilbur Swain: melot    "Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod
Másként kelt fel reggel a nap és másként járt a hold" Jaja, a jó öreg Halász Jutka sejt valamit... :)
    Bezony, ma kezdődik ugye életem hátrelevő része, ezen felül felnőttéválás, ilyesmi. Hát épp ideje már. Ugyan már tudok autót vezetni, nyakkendőt kötni (dupla windsort sötétben, hátrakötött kézzel :) ), de azért mától kezdek el igazán nagypályán játszani, felnőttek között. Playtime is over.
    Épp a kellő izgalomszint van meg benne, kábé annyi, mint a keresztényeknek az oroszlánok előtt az ókori Rómában. Jesssz, ma kezdek kisvárosunk egyik szakközépének koleszában, mint kollégiumi nevelő. Ollé.
    Ám mivel alapvetően optimista alak vagyok, jó dolognak gondolom ezt az egészet: jó fej vagyok, az idegrendszerem is viszonylag ép, szóval jó lesz ez, csak bele kell szoknom egy kicsit. Aztán ki tudja, hogy mit hoz a jövő: még az is lehet, hogy történelemtanár lesz belőlem a végén. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr3250525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása