Zene füleinknek 3.

2007.11.28. 09:41

Dr. Wilbur Swain: Jano    Igeeeen, megint zene, és természetesen megint egy gyöngyszem. Mágikus érzékem van ahhoz, hogy a befutásuk után egy-két-kilenc hónappal én is "felfedezzem" ezeket az új gyerekeket.
    Szóval, ők már megit kurvajók, mint a Vad Fruttik, és majdnem olyan jók, mint a 30Y. A Kaukazus  (vagy Kaukázus) együttesről van szó,  akik a  wiki szerint egy "a közönségét összefogó közösségi és küldetéstudat miatt ... nemzenekar". Hurrá.
    Mindenesetre nekem a Teszkó című számuk találta el a kicsi szívem közepét, olyannyira, hogy ennek most hangot is kelljen adnom blogomban, meg persze jön a szokásos video is. Érdekes, ennek a számnak van, a Pécsi tánctanárnak meg még niiiiiincseeeen klipje!!! Továbbra is várom amateur művészek felbukkanását, akik megképesítik eme remek zenét.
    Szóval, srácok, nyomjátok tovább a rákenrollt, sok sikert kíván a senkisemolvassa.blog.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr12245166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emptidiot · http://igyirtotokti.blogspot.com 2008.02.19. 00:48:18

Azért egy refrén nem ártott volna neki, de fasza.

Doree666 2008.06.29. 21:11:25

a Szalai Éva c. számot ajánlom a Kaukázustól :P :DD
süti beállítások módosítása