Pozitív

2007.10.11. 16:33

Dr. Wilbur Swain: vad fruttik kep4
    Ők itt, kérem, a Vad Fruttik, gondolom mindenki ismeri őket a Sárga Zsiguli-számuk óta, Petőfi, MTV is nyomja. Felmerült bennem, hogy vajon milyen tudatmódosító szereket kell ahhoz elfogyasztani, hogy valaki olyan refrént írjon, hogy "Szóljál már mutternak, dobjon le szotyira pénzt".
     Aztán ma jól belebotlottam a Nekem senkim sincsen-be. Oppá. Szóval adott egy idétlen slágerzenekarnak gondolt banda, erre meg nekem támadnak egy halálos jó zenével?!
     Ráadásul nekem gyengéim ezek a szép/szomorú számok, szóval most mély meghajlással egybekötött kalaplengetést hajtok végre eme várpalotai srácok előtt. Respect.
     Valahogy a live-version (Zöld Pardon 2007.07.06.) jobban bejön, ezért azt passzolom be ide, de aki a klip-verzióra bukik, az megnézheti itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr47193494

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Private Equity Thailand 2017.12.10. 21:33:11

Rocklexikon - Charlie (Horváth Károly) - MinDig TV

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása