Ez van

2007.10.08. 22:03

Dr. Wilbur Swain: karh1
  A legfrissebb hírek szerint meghalt Horn Gyula, a pufajkás. Volt miniszterelnök a rendszerváltás után, annak ellenére, hogy neki még Magyar Dolgozók Pártja-tagkönyve is volt. Ugye a magyar is nehezen tanul, de könnyen felejt.
  Szóval Gyula bá, a tömények nagy barátja, azzal vívott ki nagy elismerést, hogy '56-ban tagja volt a Hunyadi-zászlóaljnak, amely a megtorlás élcsapata volt. Értsd: a szovjet csapatoknak segédkezett a magyar forradalmárok kiírtásában. Szép volt, Gyula. :/ Amikor ez napvilágra került, nagyon szimpatikusan ezt nyilatkozta: „Pufajkás voltam. Na és?” Korrekt. (Ja, a német muriban való jó lépéseit magasról leszarom.)
    Nos, ezek után sok könnyet nem ejtek érte, lehet megkövezni nyugodtan. Hogy a hullagyalázás teljes legyen, az internet szennyéből most feltúrok egy viccet:
Egy napon meghal Horn Gyula. De minden virág elhervad a sírján. Először hívják a holland kertészeket, de bármilyen tudományos módszert is alkalmaznak, az összes tulipán napokon belül elszárad. A francia kertészek is felsülnek, sőt a bolgárok is. Hosszú tanakodás után helikoptert menesztenek Bábolnára a Pista bácsiért, mert ő mindennek tudója. El is hozzák az öreget, lehajol a sírhoz, felvesz egy göröngyöt, majd sokáig porlasztgatja az ujjai között és erőteljessen csóválja a fejét. Mindenki feszülten figyel, mikor végre az öreg megszólal.
- Itt soha az életben nem fog nőni semmi, nem hogy virág ! - Miért ? - kérdezik kétségbeesetten.
- Túl mélyen van a ganyé...
Jó éjszakát.

update: az öreg nem halt meg, de előbb-utóbb meg fog, ahogy mindenki. De hogy milyen szépen benyaltam ezt a kacsát, annak állítsunk e post képében örök emléket, míg világ a világ.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr65190659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eliott Ness 2007.10.08. 23:52:55

Halottról vagy jót vagy semmit! Bár még él, de nem tud védekezni. Nem volt szép!
Bocs, de ez a véleményem!

dr. Wilbur Swain 2007.10.09. 00:00:42

a véleményedért sose kérj bocsánatot
tudom, hogy nem volt szép,de ez van
a vicc kókadt pipacsként az internet trágyadombján szökkent szárba, én csak idebiggyesztettem, a többi meg történelmi hitelességű tény

zoé 2007.10.09. 16:16:22

Nagyon tetszett amit írtál, szerintem a mondandód magáért beszél... Eliott Ness:\"bár még él, de nem tud védekezni\"??? könyörgöm, volt rá ideje a \"védekezésre\" bizonyításra. Elkéne gondolkodni, hogy vajon mi alapja is lehet annak, hogy ezt gondolják róla az emberek.

gaben 2007.11.21. 20:09:28

KIT ÉRDEKEL, hogy nem tud védekezni?
Ekkorát régen röhögtem!

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.29. 15:05:35

"a vicc kókadt pipacsként az internet trágyadombján szökkent szárba, én csak idebiggyesztettem"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása