No comment

2007.08.22. 22:03

    Most úgymond farkába harapó aranykígyóként a blogról írok a blogba. Mert ugye adott az ember fiának a kíváncsisága, hogy ugyan hányan, kiféle-miféle emberek kíváncsiak az ő lelki világára.
   Szerénykedhetnék itt világ f@szára, hogy engem hidegen hagy a látogatottsági statisztika, meg a keresőkifejezések, meg a hivatkozók, de nem teszem. Érdekelnek hát! Konkrétan azért hagytam ott a gyík (na jó, nem gyík, mert azért szép volt) blogdreams-t, mert az istennek se ment a stat. És látám, hogy a blog.hu-n meg megyen. Ámen.
    Szóval most itt vagyunk, szoktam nézni, hogy járnak-é errefelé olvasók, és a többi, és a többi. (Megnyugtatásul: járnak.) Ámde nyomot az út porában lépteikkel nem hagynak, csak jönnek, néznek, távoznak, s távoztukban talán sóhajtanak egyet, néha csalódottan, néha nem. Nyomot nem hagynak.
  Na, kimondom kereken-perecen: a kommenteket hiányolom. Bár nyilván nem kis összefüggés van az írások minősége, és a hozzászólások nem léte között, hisz ha nem mond semmit a post, nem mond semmit a comment sem.
    Nos, kedves olvasó, ha erre jársz, tedd meg azt a szivességet, hogy egy kommentárban tanúbizonyságot teszel létezésedről. Thanks in advance. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr35146429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andeee 2007.08.25. 20:23:47

Szió!

Én olvaslak serényen,csak,mint ugye ahogy azt nagyon okosan leírtad: mit kommeneljen a nép,ha nem írsz semmi olyanról,amihez még hozzá kellene fűzni valamit?"Áh,ez király... én is szerelmes vagyok.Tökjó... :)" Na,érted.:)
Viszont az uccsó 2-3 nagyon jó volt.Főleg az aranyemberes!:D "A hóna alatt van egy centrifuga,minyá lejár." Na,ez télleg nagyot ütött.Grat a subba-nak.

üdvöm!
süti beállítások módosítása