A szavazást lezárom... most!

2007.05.30. 11:09

Dr. Wilbur Swain: kép 002   Több, mint egy hónapnyi ádáz küzdelem után a szavazás lezárul. Tét ugyan semmi sem volt, de azért a drága olvasók lelkesen nyomogatták a gombokat, és bár sokáig úgy tűnt, hogy ez a kép számotokra csak az őrültségem jeles bizonyítéka, azért a végére a Jézus-tábor megfordította az eredményt, és tíz szavazatot elérve győzedelmeskedett. Az alternatív megoldás, miszerint a kép Sandokanra hasonlít szintén kapott három voksot, a roppant csábító "senkire sem hasonlít, őrült vagy"-opció pedig hatot. Közben felmerültek még olyan kósza ötletek, hogy Che Guevarára is hasonlít kicsit, így neki is behúzok mondjuk két virtuális strigulát. :)
    Tehát, immár hivatalosan is, a 2007es év Look-alike Competition-jét "Málló Vakolat"-kategóriában Jézus nyerte! Sok szeretettel gratulál neki a senkisemolvassa.blog, sok boldogságot az elismeréshez, és legközelebb több szerencsét a világmegváltáshoz. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr889291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása