Félegyháza at night

2007.05.27. 11:28

    Váá, megint milyen jó napom volt! Illetve estém, de ez mellékes. :) Margitommal megbeszéltük, hogy meglátogatom szombaton valami Városalapítók napja ürügyén, de csalafinta módon bónusznak magammal vittem Szebikét is. Teljes volt az öröm, végre újraegyesült a szegedi banda, már ezer éve nem találkoztunk így hármasban.
    Néztünk kicsit divatbemutatót, ahol fellépett Margó kereszttesója, Fecó, sétáltunk, fagyiztunk, voltunk vidámparkban, vagy miben. :D Az volt a legnagyobb: játszottunk is egyet, labdákat kellett kosárra dobni, ahányat bedobsz, fele annyi pontot ér, és azért választhatsz a hiper ajándékok közül. :) Játszottam két menetet, és mindenki nagy örömére szórtam is a kosarakat, így a lányaim kaptak tőlem egy-egy hangulat-gyűrűt, ami testhőre változik, fantasztikus. :D
    Levezetésnek kis pizzázás, beszélgetés a Pubban, azzal a sok-sok lánnyal: Mártika (love forever:) ), Margó, Szebi, Betti, másik Betti Attilájával. Egyszóval - annak ellenére, hogy ez így most nem hangzik valami nagy kalandnak - nagyon kellemes kis estém volt.
    The happiness goes on. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr7987772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betti Attilájával 2007.06.12. 11:55:08

Hát szevasz Majzik! Margó felhívta a figyelmem, hogy van egy blogod, ami megcsillogtatja az írás, és érzelemtudásod. Örömmel látom, hogy én is és Etelkém is belekerültünk. Tök jó lenne, ha akár egyedül, akár többedmagaddal továbbra is boldogítanál minket ilyen ünnepeken, vagy egyéb semmitmondó estéken. :p
Hallom, hogy még egy új személy gazdagítja életed, akit nemrég ismertél meg. Csak így érzelemdúsan "tini"! ;D

czombi · http://czombi.blog.hu/ 2007.06.27. 15:23:04

Ohh minő öröm, hogy említést érdemelt nagyszerű produkciónk, ámbátor legyen szabad divatbemutatós skatulyám elletételezéseképpen meginvitálnom téged szerény háztájimba ittene:
www.czombi.blog.hu

riszpekt, hajrá

dr. Wilbur Swain 2007.06.27. 22:20:20

oh wow :) látogatni foglak, amint időm engedi
süti beállítások módosítása